Dos sueños después / Casa de ningú

CAT / CAST

Les sessions cinematogràfiques Busca Raons de Blogs&Docs donen peu a la visibilitat del cinema documental català. En aquesta projecció es mostren dues pel·lícules de recorregut prestigiós però molt inèdites a Catalunya. Dos sueños después, de Pilar Monsell i Casa de ningú d’Ingrid Guardiola, qui estarà present a la sessió.


Imprimir articulo    

Dos sueños después
Direcció: Pilar Monsell
Duració: 18’
Any: 2017
Idioma: castellà, subt. anglès
Festivals: Premi especial de jurat, Málaga 2017; Filmadrid; l’Alternativa; Fronteira, Goiana; Lima Independiente, entre d’altres.

Alguns somnis, desenes d’habitacions d’hotel, una fugida. Un bosc de pins. Algunes dones d’esquenes, mirant al mar. El contrapla de la felicitat. El buit que es produeix en mig d’un doble i complex moviment: aquell de voler escapar i no ser capaç de deixar enrere allò que ens ho impedeix.

Casa de ningú / Casa de nadie
Direcció: Ingrid Guardiola
Duració: 71’
Any: 2017
Idioma: català, castellà
Festivals: FIC Xixón; Festival d’A; Festival Internacional de Cine de Guadalajara; MiradasDoc, entre d’altres.

Casa de ningú és un docu-assaig que reflexiona, des del punt de vista de dues comunitats envellides, sobre la memòria, la productivitat, el treball i la seva pròpia extinció com a comunitat. La narració transcorre en una residència urbana de gent gran (Sant Andreu Palomar, Barcelona) i en una excolònia minera víctima de la despoblació i de la globalització econòmica i financera (Ciñera de Gordón). Ambdues localitat viuen cristal·litzades, com si fossin les restes d’un temps que, amb resignació, serenitat i sentit de l’humor, va desapareixent.

Sessió: diumenge 25/11/18, a les 21:15
Lloc: Zumzeig Cinecooperativa
Amb la presència d’Ingrid Guardiola i Pilar Monsell

SUSCRIPCIÓN

Redes sociales y canales de vídeo:

Facebook

Twitter

Vimeo

ETIQUETAS

ARCHIVO