Hausen i Out of the gardens de Quimu Casalprim

CAT / CAST

Sessió de Blogs&Docs que dona a conèixer al cineasta català Quimu Casalprim a partir de dues de les seves pel·lícules. El curtmetratge Hausen i el seu primer llargmetratge, Out of the gardens, estrenat al FID Marseille i recentment premiat a Documenta Madrid. La sessión comptarà amb la presència de l’autor.


Imprimir articulo    

Quimu Casalprim és un cineasta català establert a Alemanya. Estudia Filosofía, Filología i Media Art a Barcelona i Colònia. Ha realitzat diversitat de curtmetratges i migmetratges (Zeitriss, 2009, Les llunes de Galileu, 2012, Prussia, 2013, Griechen gegen Griechen, 2014, Hausen, 2015) seleccionats i premiats en festivals com Oberhausen, Clermont-Ferrand o Alcine, entre d’altres. Out of the gardens és el seu primer llargmetratge.

Hausen
Duració: 10’
Any: 2014
Festivals: Oberhausen – premi West Art Audience
Sinopsi: Des de la torre d’una església una dona mira el seu poble natal

Out of the gardens
Duració: 82’
Any: 2018
Idioma: rus, anglès, espanyol. v.o.s.e.
Festivals: FID Marseille, Message to Man San Petersburg, Documenta Madrid – premi millor fotografia, Neisse Film Festival

Sinopsi:A l’Antàrtida, zona de complexa concreció nacional, conviuen treballadors de diferents orígens. En aquest llimbs terrenal i psicològic, i d’aparicions fantasmagòriques, el cineasta Quimu Casalprim imprimeix una fascinant atmosfera sokuroviana. Mentrestant els seus habitants divaguen en filosòfiques i transcendents converses sobre les utopies, la religió o els nacionalismes“. (Documenta Madrid)

Sessió: dijous 4 de juliol, a les 21:15
Amb la presència de Quimu Casalprim
Lloc: Zumzeig Cinecooperativa

SUSCRIPCIÓN

Redes sociales y canales de vídeo:

Facebook

Twitter

Vimeo

ETIQUETAS

ARCHIVO